Logo-POLIKLINIKA MAĐAREVIĆ

dr.sc. TOMISLAV MAĐAREVIĆ, dr. med

specijalist ortoped

Tomislav Mađarević - ortoped

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2002. godine. Specijalizirao ortopediju u Klinici za ortopediju i traumatologiju Lovran 2012. godine gdje i danas radi. Voditelj je odjela za koštano-zglobne infekcije što mu je i uže područje interesa.

​2014 godine stekao titulu doktora znanosti na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci s temom ‘’Ultrazvučno vođena operativna tehnika liječenja Haglundove bolesti’’. Autor je niza znanstvenih i stručnih radova u priznatim međunarodnim i domaćim časopisima. Urednik je sveučilišnih udžbenika ‘’Dječja ortopedija’’ I ‘’Kuk’. Član je mnogih domaćih i međunarodnih strukovnih udruga, a predstavnik je RH u EBJIS (Europsko udruženje za koštano-zglobne infekcije). 

Kontinuirano provodi edukaciju u prestižnim europskim ortopedskim centrima (ENDO-Klinik Hamburg, Oxford University Hospital, Charite Berlin).

Prvi u Hrvatskoj uvodi nove protokole za liječenje infekcija endoproteza zglobova, posttraumatskih infekcija, osteomijelitisa i dijabetičkog stopala.

Dugi niz godina se bavi sportskom medicinom, te je predavač na Sportskom učilištu i liječnik niza sportskih klubova, osobito vodenih sportova. Sudsko je medicinski vještak iz područja ortopedije.

Kontinuiranim usavršavanjem, predanim radom i personaliziranim pristupom želja mu je unaprijediti liječenje I zadovoljstvo pacijenata primjenom najsuvremenijih znanja i tehnika.